Ceaiul de Ceylon a fost cultivat si produs dupa metode si standarde traditionale necompromitatoare incepand cu 1880. Alchimia pamantului, a soarelui si a ploii de pe Insula Paradisului din Ceylon, asa cum se numea atunci, a prezentat conditiile climatice ideale pentru cultivarea ceaiului.
Ceylonul a adaugat o noua dimensiune ceaiului prin producerea de variate arome, calitate, caracter si aspect. Ceaiul de Ceylon cu gustul si caracterul sau distinct a devenit ceasca preferata a consumatorilor de ceai.
Venture Tea s- a dedicat obtinerii ceaiului pur de Ceylon de cea mai buna calitate disponibil in insula Sri Lanka. Standardele de aprovizionare si productie minutioase mentin cele mai fine produse de ceai pur de Ceylon si produse finite pentru a fi consumate clienti. De-a lungul deceniilor, Venture Tea a strans cunostinte si abilitati supreme pentru a conduce in industria exportului de ceai pur din Ceylon in lume.
In Orientul Mijlociu si Europa ceaiul negru este regele absolut.Imediat dupa locul ocupat de ceaiul verde vine ceaiul negru in ceea ce priveste proprietatile antioxidante. Ceaiul negru este de fapt ceaiul verde uscat mai mult, prin aceasta schimbandu-i-se atat culoarea cat si gustul. Astfel, ceaiul negru parcurge toate etapele de oxidare si fermentare.
Odata obtinuta aroma specifica ceaiului negru, procesul de oxidare se opreste. Frunzele sunt zdrobite pentru a atinge anumite dimensiuni, sortate si depozitate in functie de dimensiuni.
Ceaiul negru este baza de la care se formeaza foarte multe varietati de ceai englezesc. Multi se vor bucura sa afle ca pe langa gustul placut, ceaiul negru este gardianul si medicul de garda pentru sanatatea lor.
Inima este organul care beneficiaza de foarte multe avantaje in urma consumului de ceai negru. Acesta se pare ca are un efect tonic asupra inimii, blocheaza cancerul, arde grasimile, este stimulent pentru sistemul imunitar, combate diverse virusuri si este un luptator impotriva colesterolului. Chiar si oamenii de stiinta au fost uimiti sa descopere ca ceaiul negru si ceaiurile naturale in general au un potential curativ enorm in ceea ce priveste organismul uman.
Iata cele mai importante efecte ale ceaiului negru
Ceaiul negru salveaza arterele. Prin consumul acestuia se impiedica formarea de cheaguri de sange care ar putea bloca arterele. Cel mai recent studiu asupra acestui efect al ceaiului negru, un grup de voluntari cu probleme cu inima au baut cate 4 cesti de ceai negru zilnic. Dupa numai o luna, s-a constatat o imbunatatire de 50% a sistemului circulator si mai ales un tonus mult mai bun al pacientilor. Dupa o studiere amanuntita, surpriza a fost sa se observe o scadere a riscului de infarct la bautorii de ceai negru fata de cei care nu il consuma in mod frecvent.
Ceaiul negru stopeaza extinderea cancerului in organism. Ceaiul, in general, a fost de foarte multa vreme legat de scaderea riscului de cancer la san, la colon sau la stomac, desi nu au fost aduse dovezi concrete. In prezent, laboratoare din intreaga lume aprofundeaza aceste aspecte in speranta gasirii unei modalitati de sintetizare a substantelor care actioneaza asupra cancerului sub forma unui medicament.
Ingrediente: Ceai Negru (fara aditivi)
Greutate neta: 200g (100 plicuri x 2g)
Informatii despre produs: ceai in plicuri cu doua camere pentru o singura preparare .
Conditii de pastrare: Depozitati in ambalajul original, inchis, intr-un loc racoros si uscat, ferit de
lumina directa a soarelui.
Valoarea nutritionala: (per portie de 2g ) grasimi – 0g., Proteine – 0g., Carbohidrati – 0g, valoare
energetica – 0 kcal.
Mod de preparare: se pune un plic de ceai intr-o ceasca cu apa clocotita, timp de 3-5 minute,
functie de cat de tare doriti sa fie ceaiul.
There are no reviews yet.